Committo.hr
NAZOVITE NAS S POVJERENJEM 0800 3353

U VELIKOJ NAGRADNOJ IGRI OPTIMA TELEKOMA OSVOJITE NOVI DNEVNI BORAVAK U VRIJEDNOSTI 75.000 KN!

Odaberite jedan od Optiminih Duo ili Trio paketa i možda baš vaš dnevni boravak doživi potpuno preuređenje.

Promotivna ponuda u kojoj Optima Telekom jednom korisniku poklanja uređenje dnevnog boravka u vrijednosti 75.000 kn traje do 31. svibnja ove godine.

Svi novi, ali i postojeći korisnici Optima Telekoma koji nemaju ugovornu obvezu, a koji u razdoblju od 17. travnja do 31. svibnja 2017. godine ugovore jedan od Optiminih paketa na 24 mjeseca, u mogućnosti su osvojiti preuređenje dnevnog boravka prema savjetima stručnih dizajnera časopisa Dom i Dizajn.  

Sve što je potrebno učiniti jest aktivirati jedan od paketa Optima Telekoma koje možete samostalno birati i prilagođavati svojim potrebama  te na taj način omogućiti bezbrižnu zabavu cijeloj svojoj obitelji.

Kombinirajte Internet, telefon i/ili televiziju i ne propustite ovu vrijednu nagradnu igru.  Dom je jedino mjesto gdje se cijela obitelj može naći na okupu, a Optima vam želi omogućiti da to vrijeme provedete što ugodnije i kvalitetnije.

Izvlačenje dobitnika održat će se 20. srpnja 2017.          

Pravila nagradne igre „Optima vam uređuje dnevni boravak“ možete pronaći OVDJE.

 

Izdvojenu ponudu možete pogledati na LINKU, a sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na besplatni broj telefona 0800 0088

Communication and support
© 2013. Sva prava pridržana